Fotografie

Voeg het perfecte plaatje toe aan jouw socials

Hoe werkt een shoot?

Boek een videocall. We beginnen met het uitwisselen van persoonlijke verhalen, wie je bent je leert onze fotograaf kennen. We bespreken de bedoeling van jouw shoot, de locatie, de uitzichten en hoe jij je kunt voorbereiden.

Branding

Onze fotograaf creƫert een beeld van jou en je organisatie. Wil je een groepsshoot, een shoot van je bedrijf of een compleet beeld, dat kan allemaal!

Content

Om de beste online content te maken passen we de shoot aan op jouw dienst of service. We shooten op de locatie die bij jouw merk past.

Shoots

Maandpakket

Maak het mogelijk om je socials volledig uit handen te geven. We komen aan de hand van je gekozen pakket elke maand een shoot doen van jouw product/dienst.

Zomer/winter campagne

Twee keer per jaar doen we een volledige shoot op maat voor jouw bedrijf, product of dienst.

Branding shoot

Jij bent het gezicht van jouw organisatie. We doen een shoot op maat op een locatie naar keuze waarbij jij zometeen alles hebt wat je nodig hebt voor je branding.

Portretten

Wil jij een mooi portret van of je medewerkers, dan ben je aan het juiste adres. We kunnen de shoot op locatie of in de studio voorzien.

Horeca

Jij maakt de sfeer en het heerlijke eten/drinken en wij schieten de plaatjes voor je website of socials. Onze fotograaf is thuis in horecafotografie en combineert de kleuren eindeloos.

Product-fotografie

Heb jij socials of een webshop waarbij je product de shining star is? Wij bieden productfotoshoots aan. We werkten eerder met kledingmerken, juweliers en interieurzaken.

Neem een kijkje in ons

Portfolio

Onze verschillende diensten en klanten vragen om maatwerk. Vind voorbeelden van ons werk via deze link.

Neem contact met ons op en we bespreken het pakket of de shoot die bij jou en je bedrijf passen

Fotoshoot op maat

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.