Social media

Beheer

Ready to grow?

Waarom je nooit leads krijgt uit Social Media

Organische groei

Wat Calm Chaos voor jou kan betekenen

Select your plan

Instagram Beheer Pakketten

Starter

Getting started

299


Yes please!

Basic

start to grow

399


Yes please!

Pro

Go all-in

599


Yes please!

1-op-1 Coaching

Wat we tijdens een coachingssessie doen kan erg verschillen per onderneming. Wat zijn de doelen die je wilt behalen? Welke platformen wil je gebruiken? Wat weet je al en wat wil je vooral nog leren?
We kijken samen op naar de stappen die je kunt zetten. Dit kan eenmalig of vaker gedaan worden om zo ook de voortgang te meten en de verdieping in te gaan.


Dit is iets voor mij!

Get PRofessional

Facebook Beheer paketten

Starter


249,-


Get Started

Basic


299,-


Get Started

Pro


349,-


Get Started

Advanced


399,-


Get Started


Hier wil ik meer over weten

Om het bereik online te vergroten, kunnen we advertenties ontwerpen en beheren. Deze worden op maat gemaakt en geoptimaliseerd.

Online Adverteren

Dit Zeggen Onze
Partners
Over Ons

Laura beheert mijn Facebook en Instagram account voor een maand en dat doet zij echt heel erg leuk met ideeën waar ik zelf niet opgekomen zou zijn. Zij reageert heel snel op vragen en is erg behulpzaam.
Portrait of grey haired mature woman gazing in woodland at dusk
Diana
Kapsalon eigenaar
Laura is meedenkend, enthousiast en zorgt er echt voor dat je het goed uit handen kan geven. Hierdoor vertrouwd ook.
Middle aged woman near the sea. Face portret
Rosella
Dietiste
Laura heeft mij geholpen met een strategiesessie om mijn socials te verbeteren. Je merkt meteen dat Laura echt weet waar ze het over heeft: buiten praktische & snel toepasbare tips denkt zij ook echt mee voor de markt in jouw niche (in mijn geval fotografie). Bedankt Laura voor al je hulp, ik schakel deze met veel plezier nogmaals in!
Portret of woman in white shirt on yellow background
Lynn
Fotografe

Dit wil ik ook

Content-kalender

Laat een content kalender op maat schrijven! Nooit meer uren twijfelen over captions, CTA’s, hashtags. Wij schrijven je posts voor je!
Wij bedenken de posts voor je een hele maand. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afbeeldingen invoegen en posten!


Dit wil ik!

Ik wil graag samenwerken met calm chaos, wat nu?

Wat ontzettend leuk! Het ziet er naar uit dat we partners worden. Als je op de link van het pakket wat jouw voorkeur heeft klikt, krijg je een contactformulier. Vul deze in , benoem in welke dienst je interesse hebt en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet ben je trending!

Wat moet ik zelf doen?

Bijna niks! Dat is het voordeel. Je mag zelf kiezen in hoeverre je de socials wilt overdragen aan ons. Tijdens de intake vertel je ons je wensen, daarna stuur je ons de beelden die je hebt of laat je ons een foto/videoshoot voor je doen. Tot slot sturen we je per maand een kant en klare contentkalender, zodat je kunt zien wat we doen.

Ik heb geen verstand van social media, is dit wel geschikt voor mij?

Deze service is gemaakt voor jou! Veel van onze klanten ervaren dit en hebben zelf niet de tijd of de ambitie om het te gaan leren. Wij richten ons op jouw wensen en leveren een contentkalender die je begrijpt, waarna je simpel kunt volgen wat we doen.

Wat moet ik aanleveren?

Allereerst, super leuk dat je er aan denkt om onze partner te worden! Het antwoord op je vraag hangt er helemaal van af of je de beelden zelf gaat leveren of dat je wilt dat wij het voor je doen. Daarnaast vragen we in het intakegesprek ook juist aan jou wat je wensen zijn voor het kanaal.

Met welke platformen kun je mij helpen?

Onze professionals zijn te vinden op de volgende platformen: Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, Tiktok en Snapchat.

Adverteren doen we op de volgende platformen: Google, Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn

Hoe werkt de betaling?

Wanneer we het intakegesprek hebben gevoerd ontvang je van ons een factuur met een link. Als je deze link opent kun je de factuur voldoen. Wij beginnen met posten als de factuur (deels) betaald is. De betalingen worden in zijn geheel of maandelijks afgeschreven. Een maandelijks pakket kan opgezegd worden tot 21 dagen voor de volgende betaaldatum gemeld worden aan ons via contact@calmchaosagency.com