About

Calm Chaos

De naam “Calm Chaos” is een perfecte weerspiegeling van onze leading lady. Aan de ene kant is ze kalm en beheerst, en kan ze elke situatie met gratie en evenwicht aan. Aan de andere kant is ze ook creatief, onvoorspelbaar en komt ze altijd met nieuwe en innovatieve ideeën. Bovendien weerspiegelt de naam de dualiteit van haar persoonlijkheid. Ze is zowel kalm als chaotisch, zowel georganiseerd als creatief. Daardoor is zij de perfecte persoon om jouw socials door zowel de rust als de chaos te leiden.

Dat mijn hart bij het ondernemen ligt, is niet moeilijk te zien. Al Jaren lang ben ik al dag en nacht bezig met ondernemen. Terwijl mijn hart me over de wereld leidt. Voor mij is Calm Chaos een weerspiegeling van wie ik ben. “Een creatieve storm van ideeën, kleuren en enthousiasme, waarbij ik in de rust van mijn reizen mijn geluk vindt.”

Met Calm Chaos gebruik ik niet alleen de kennis die ik heb opgedaan in mijn Masters en MBA in Business, maar mag ik elke dag terug naar het uiten van mijn creativiteit door fotografie, design, marketing en schrijven.

Waarden

Kennis

Een master degree, cursussen, webinars, artikelen lezen en hier en daar een youtube video, wij hebben het allemaal gedaan en bekeken. Wij zorgen er voor dat we de beste kennis in huis hebben om voor jouw socials te zorgen. Up-to-date, vernieuwend en out-of-the-box.

Transparant

Calm Chaos is eerlijk en direct. Alles kan, niets is te gek, met een korreltje zout dan toch. We vinden het heerlijk om onszelf te zijn en verwachten dit ook van jou. We staan open voor alle ideeën en ons advies is ook altijd gebaseerd op een eerlijke mening. Door een goede relatie aan te gaan, kunnen we er samen het beste van maken!

Resultaat gericht

Maar dan anders… Natuurlijk willen we het aantal volgers zien ontploffen, maar dit is geen doel. Wij zijn gericht op organische groei van jouw socials, de online vindbaarheid, de uitstraling en het genereren van verkoop uit jouw socials.

A

FEed

Made

With

Love

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.